#1

[To see links please register here]


Omdat het een nieuw kenmerkend schoenenseizoen is, is een Nike KD 13 truck Kevin Durant opgedoken inside een verscheidenheid aan verschillende kleuropties en nu will be er een zwarte hierdoor donkergrijze variant die zeer binnenkort kan worden uitgebracht. Terwijl KD zich voorbereidt op zijn terugkeer naar de rechtbank met een Brooklyn Nets, heeft een NBA-ster zijn 13e kenmerkende schoen bij Nike onthuld en heeft hij hun aantal nieuwe kleurstellingen gepresenteerd die gepland staan voor een nabije toekomstige discharge. Nu perfect voor oktober, is de hardhouten footwear opgedoken in een zwart en donkergrijze colorway expire 

[To see links please register here]

vraagt om een zwart bovenwerk met panelen achieved zwarte leren vleugeloverlays hierdoor Nike Swoosh. Glow Green-accenten worden vervolgens toegevoegd aan de donkerzwarte tussenzool hierdoor het Kevin Durant-logo op de tong. Het nieuwe aanbod is afgerond achieved een op camouflage geïnspireerde grijze en zwarte rubberen buitenzool.

Nike heeft officiële releasedata bekendgemaakt voor een Kobe 5 Protro "Bruce Lee" en "Bruce Lee Alternate". Kobe Bryant has been uitbundig in zijn bewondering voor Bruce Lee hierdoor zijn Jeet Kun Carry out - 'vechten zonder lo vechten' - filosofie, dus in 2010 putte Nike Hockey rechtstreeks uit Lee's beroemde Enter the Dragon-outfit voor een originele Kobe 5 'Bruce Lee'. Nu, 10 jaar later, is de "Bruce Lee" terug in verbeterde vorm en wordt hij vergezeld door een ottimo "Bruce Lee Alternate" colorway. Zoals hierboven vermeld, trekt de "Bruce Lee" rechtstreeks uit Lee's jumpsuit inside Enter the Dragon, 

[To see links please register here]

het mengen van gele en zwarte tinten op de bovenkant. Rode accenten verschijnen op zowel de hiel als de voorvoet, waarvan een laatste is voorzien truck vier rode schuine strepen voor een slimme knipoog naar de verwondingen expire Lee in de picture van de film opliep.

Net als in 2020 beëindigt Virgil Abloh All-Star Weekend met een eigen prestatie op hoog pas. Gedeeld via sociale mass media en de "PUBLIC DOMAIN" -website van de ontwerper, werden voor het eerst een paar speciale, gele Off-White x Nike Usaaf 1's in het echt onthuld. Het bewijs truck de aanstaande release, het paar is afgebeeld inside het midden van hun ondertekening speciaal voor LeBron James zelf. Abloh, achieved Sharpie in de palm, wordt nauwkeurig op een veters geschreven, een concluding touch die bedoeld will be als aanvulling op een markeringen 'BLACK LIVES MATTER', 'LE BRON' en 'VIRGIL WAS HERE' die een tussenzool kleden. Elders will be de constructie nogal vertrouwd, de kenmerken zijn identiek aan de eerder samenwerkende kleurstellingen.

[To see links please register here]

  Swooshes zijn gegoten in metallic zilver hierdoor geaccentueerd met zwarte, contrasterende stiksels, terwijl heldere "University Gold" -tinten door het bovenwerk lopen met babyblauwe voeringen en Helvetica-type ernaast.

Terwijl Kyrie Irving helpt de Brooklyn Nets lo versterken als favorieten voor het NBA-kampioenschap 2020-2021, will be zijn Nike Kyrie several verschenen in een paar opvallende, thematische kleurstellingen. Hoewel het thema van een nieuwste propositie niet zo voor de hand liggend is als de aankomende 'Weatherman'- en' Ikhet'-stijlen, biedt het een schone optie voor het hardhout. Zichtbaar door het bovengenoemde materiaal, de basis heeft hun lichtroze kleurenschema, dat ook het "K" -logo op de tong, mediale swooshes, details op de binnenzool en maatbadge op een buitenzool bezielt. 

[To see links please register here]

  Een ing even levendig geel vormt een aanvulling op Irving's nieuwste basketbalschoen op een tong en hiel, waarbij de laatste een betoverend rimpeleffect op geborduurde traiter heeft. Ten slotte bieden zooleenheden demping en reactievermogen in een eenvoudige witte make-up.